Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Saniterm S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tevi si fitinguri din polibutilena
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sistemul Hep2O este creat si produs de cea mai mare firma producatoare de materiale de constructii din Anglia, Hepworth. Sistemul este adecvat realizarii instalatiilor sanitare de apa rece, apa calda menajera, si instalatiilor de incalzire.

Materialul din care este confectionat sistemul Hep2O este polibutilena. Teava de polibutilena este deosebit de flexibila, ceea ce usureaza foarte mult montajul si face economica utilizarea sistemului Hep2O . Montarea fitingurilor si tevilor se face prin simpla introducere a tevilor in fiting, fara a evea nevoie de scule. In acest fel sistemul Hep2O este cel mai rapid sistem din lume.

Rezista de la -15 grade C in instalatie pana la + 95 grade C temperatura de lucru (accidental pana la +120 grade C). Fabricantul, cel mai mare producator de materiale de constructii din Anglia, garanteaza sistemul Hep2O (pus in sapa sau perete - inclusiv imbinarea) 50 ani ! Polibutilena ca si material este foarte prost conductor termic, ca atare pierderile de temperatura sunt foarte mici, nu necesita izolare termica !

Tevile se fabrica in trei game : Standard - din polibutilena fara insertie, Barrier - cu insertie de polietilena si teava de incalzire prin pardoseala, in bare de 6 m sau colaci de 25 m si 50 m. Gama de dimensiuni : 10 mm, 15 mm, 16 mm, 20 mm, 22 mm, 28 mm, 32 mm. Hep2O este un sistem complet cu fitinguri pentru toata gama de dimensiuni fabricate, acoperind segmentul de instalatii sanitare, incalzire, incalzire prin perete sau pardoseala. Pentru detalii vizitati siteul nostru www.saniterm.ro sau www.hep2o.co.uk .
Din Gura in Gura