Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Saniterm S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Case Rapide Pe Structura Metalica
124205 lei
Brand
HARDELL
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Tehnologia HARDELL se poate utiliza deosebit de bine pentru constructii de case de locuit, sociale, hoteluri, scoli, spitale, etc. , precum si pentru extinderi, mansardari s.a.m.d.

Elementele principale ale tehnologiei HARDELL sunt: profilele U si C de 150 mm latime, confectionate dintr-un otel special dublu galvanizat de 1,5 mm. grosime ambutisate la rece.

Peretii exteriori sunt confectionati : la partea exterioara din placi de polistiren (tencuite pe plasa din fibra dde sticla (tencuiala termoizolanta) sau Heraklith (placi din aschii mari de lemn tratate si ignifugate) tencuite pe plasa de rabit, prinse peste placi OSB (placi impermeabile conglomerate din bucati de lemn); la partea interioara, placi de gipscarton (doua straturi), intre cele doua suprafete se afla un strat de izolatie din vata sticlata caserata cu folie de aluminiu. Peretii astfel confectionati asigura un confort termic si fonic ridicat (echivalent cu cel asigurat de un perete din zidarie de caramida plina de 1,20 m grosime - k=0,23 W/m2K).

Compartimentarile interioare sunt realizate din placi de gipscarton de 12,5 mm, prinse pe profile metalice dupa caz de 50, 75 sau 100 mm, izolate cu vata minerala.

Planseul se poate confectiona din profile I confectionate din doua profile C puse "spate in spate" peste care se fixeaza deasupra placi de OSB de 2,3 mm (3,5 mm) grosime iar dedesupr placi de gipscarton sau se poate confectiona din tabla cutata cu inaltimea cutelor de 150 mm care va avea rol de cofraj pierdut, peste care se toarna un strat de beton.

Sarpanta se poate realiza din grinzi cu zabrele formate din profile usoare PROTEKTOR sau clasic din lemn.

Instalatiile sanitare si termice sunt realizate cu tuburi flexibile din polibutilena (Hepworth), fixate in perete sau sapa. Incalzirea se poate realiza cu radiatoare sau prin pardoseala.

Usile si ferestrele pot fi din plastic cu insertie metalica, aluminiu sau lemn. Finisajele interioare si exterioare se realizeaza in functie de cerintele si posibilitatile financiare ale beneficiarului.

Avantajele tehnologiei HARDELL sunt: rapiditatea in executie (45 - 60 zile), calitatea ridicata, grad de prefabricare ridicat, garantiile acordate (50 ani pentru structura de rezistenta si 15 ani pentru instalatii) si nu in ultimul rand pretul deosebit de flexibil. (de la ~150 EURO/mp +T.V.A. in cazul constructiilor structurale "la rosu"-ce include structura de rezistenta, placarile interioare si exterioare, izolatiile, peretii sanitari, la 320 EURO/mp + T.V.A. in cazul constructiilor la cheie). Vizitati siteul www.saniterm.ro sau www.hardell.hu .
Din Gura in Gura